Кременчужанам приноситимуть пенсії та карантинну тисячу додому

Понеділок, 27 квітня 2020 12:23
Кременчужан просять не створювати черги біля відділень Укрпошти, пенсії та 1 тис. грн., тим, хто не має банківських карток, принесуть додому.
 
Про це повідомив сьогодні на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації представник Центрального відділення поштового зв’язку Укрпошти міста Кременчука.
 
Він зазначив, що у місті більше 11 тисяч пенсіонерів, що отримують пенсію через пошту, і які повинні отримати 1 тис. грн. доплати до пенсії. На ранок 27 квітня 2020 року цю надбавку отримали вже більше 2,5 тис. громадян пенсійного віку. Поштарі продовжуватимуть доставляти кошти пенсіонерам додому і цього тижня по мірі надходження коштів. Працівники Укрпошти просять громадян не хвилюватися, не створювати черги біля поштових відділень, адже всі виплати, що вони мають отримати, їм буде доставлено додому максимально швидко.
 
Враховуючи те, що деякі пенсіонери все ж таки можуть прийти до поштових відділень, щоб швидше отримати гроші, міський голова Віталій Малецький звернувся до керівництва Центрального відділення поштового зв’язку Кременчука з проханням слідкувати за дотриманням соціальної дистанції серед відвідувачів. Він попросив працівників поштових відділень перед входом до приміщень нанести відповідну розмітку, щоб громадяни розуміли, де мають стояти, чекаючи своєї черги.