ІНФОРМАЦІЙНІ ВЕБІНАРИ, ЯК НАЙБЕЗПЕЧНІША ФОРМА КОНСУЛЬТУВАННЯ БЕЗРОБІТНИХ ГРОМАДЯН ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

П'ятниця, 24 квітня 2020 12:22

Карантинні заходи змінили формат діяльності служби зайнятості. Та як завжди, ми готові до діалогу з нашими клієнтами!

З метою забезпечення оперативного інформування щодо послуг та можливостей Державної служби зайнятості, особливо у період дії карантину та надзвичайної ситуації, пов'язаних зі складною епідеміологічною ситуацією, Кременчуцьким міськрайонним центром зайнятості запроваджуються інформаційні заходи у дистанційному форматі.

Наразі для консультування шукачів роботи та роботодавців фахівцями служби зайнятості запроваджується така форма роботи як вебінари, що будуть проводитись на платформі Zoom.

Засобами дистанційної комунікації ми плануємо розповісти про:

- реєстрацію в державній службі зайнятості та рекрутингові послуги в умовах карантину;
- веб-ресурси ДСЗ, якими можна скористатися для отримання додаткових знань та компетенцій;
- сучасні джерела пошуку роботи та особливості складання резюме;
- підготовку до співбесіди з роботодавцем, якщо вона буде проходити у дистанційному режимі тощо.

Фахівці центру зайнятості обирають тему та дату проведення вебінару відповідно до запитів клієнтів. А потім розсилають запрошення до участі із посиланням на захід на платформі Zoom.

Для участі у вебінарі достатньо мати будь-який девайс (смартфон, планшет, ноутбук, комп’ютер) з доступом до мережі Інтернет, зареєструватися на платформі Zoom, і в зазначений у запрошенні час зайти за посиланням і приєднатися до групи.

Участь у вебінарі є добровільною, безкоштовною та доступною для всіх зацікавлених. Тому скористайтесь можливістю отримати нові практичні знання чи необхідну інформацію для побудови подальших планів. Врешті, попри ізоляцію, поспілкуватися з цікавими співрозмовниками.

Зауважимо, що такий спосіб роботи та взаємодії із нашими клієнтами є новим для служби зайнятості. Ми вбачаємо у цьому велику перспективу та новий розділ у нашій із Вами співпраці, який надасть можливість українцям отримувати послуги служби зайнятості при максимально комфортних умовах.

Шукайте нас на Фейсбук.