Вітаємо з Днем щастя!

П'ятниця, 20 березня 2020 11:42

Коронавірус, який розповсюджується по всьому світі, і зокрема, в Україні, не привід впадати у зневіру, тим паче, що сьогодні, 20 марта, весь світ відзначає День щастя.

Колектив Кременчуцького МРЦЗ бажає, щоб радісні моменти вашого життя тривали якомога довше та радували яскравими спогадами. Ніколи не втрачайте віру у краще, слідуйте за своєю мрією і завжди вмійте радіти життю, навіть у найважчі його моменти.

Трішки цікавого!

До цього дня публікують Міжнародний індекс щастя, який враховує рівень доходу, очікувану тривалість життя, ступінь соціальної підтримки, особистої свободи, ставлення людей до корупції та щедрість народу. За результатами минулорічної доповіді, Україна посідала 133-е місце у міжнародному рейтингу “щасливих” країн зі 156 держав, які традиційно досліджує група науковців на замовлення ООН.  А найщасливішою країною світу стала Фінляндія, набравши найвищі оцінки за всіма критеріями. У десятці найщасливіших також Норвегія, Данія, Ісландія, Швейцарія, Нідерланди, Канада, Нова Зеландія, Швеція та Австралія. Аби прожити довше, треба бути щасливими. Дослідники старіння з Інституту Альберта Ейнштейна виявили, що 243 учасника-довгожителя мали позитивне