ЦІНИ ЗА ТЕПЛО У ПЛАТІЖКАХ ЗНИЖЕНО

Середа, 18 березня 2020 14:10

Останнім часом, новини про розповсюдження коронавірусу, карантин та обмежувальні заходи у зв'язку з цим, заполонили весь інтернет-простір. Тож, щоб розбавити негатив, повідомляємо добру новину.
Українців можуть приємно здивувати нові тарифи за тепло у комунальних платіжках.

За повідомленням пресслужби Національної комісії з регулювання у сфері електрики та комунальних послуг стало відомо, про зниження “середньозважених тарифів на теплову енергію для потреб населення”.

Із повідомлення дізнаємось, що проєкт постанови про зниження тарифів був схвалений на відкритому засіданні 21 лютого 2020 року і розміщений на сайті Нацкомісії для зауважень і пропозицій. З того моменту, тарифи знизилися в середньому на 6,1% і на 11,7%.

У цей час у зв'язку зі зменшенням ціни на природний газ НКРЕКП переглянула витрати на паливо і тарифи на виробництво теплової енергії на ТЕЦ, КГУ для ліцензіатів. В результаті змінилися тарифи на теплову енергію для споживачів.
Тобто, в нових платіжках українці побачать ціні за споживане тепло в лютому нижчі ніж за січень.

Окрім цього, нагадаємо, що НАК "Нафтогаз України" встановив нові цінники на природний газ, які будуть діяти з 1 березня 2020 року, для промислових споживачів та інших господарарчих суб'єктів.

Шукайте нас на Фейсбук.