УВАГА! ШАНОВНІ КЛІЄНТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ!

Середа, 18 березня 2020 08:36

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19” та з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації Державний центр зайнятості максимально обмежує особистий прийом громадян шляхом особистого контакту між клієнтом та фахівцем.

Для цього в Кременчуцькому МРЦЗ з 18 березня по 3 квітня будуть організовані місця для самостійної роботи громадян, де буде відбуватися прийом документів, у тому числі для фіксації наміру бути зареєстрованим як безробітний, звітів та заяв від роботодавців.

Копії документів необхідні для реєстрації відповідно до порядку реєстрації, переєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженого постановою Кабінетом Міністрів України від 19.09.2018 №792, а саме: паспорт, ідентифікаційний код, трудова книжка, документ про освіту, які відвідувачі повинні покласти до скриньки, яка розташована біля приміщення центру зайнятості, або через засоби електронного зв'язку.

Після реєстрації документів, фахівець центру зайнятості зв'язується з клієнтом для підтвердження та уточнення необхідної інформації.

Призупиняється обслуговування роботодавців у приміщенні центру зайнятості. Рекомендовано отримувати всю необхідну інформацію в онлайн-режимі та на офіційний інтернет-ресурсах служби зайнятості.

Контактні телефони для шукачів роботи: 0675562 968, 758832

електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Для роботодавців - 0675564825, 758824

 

Дякуємо за розуміння, та просимо вибачення за тимчасові незручності!