Кременчуцький МРЦЗ в ролі роботодавця для вивільнюваних працівників

П'ятниця, 28 лютого 2020 11:47

Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості працює не лише над пошуком бажаного місця роботи для вивільнюваних працівників, а й сам іноді виступає в ролі роботодавця.

Яскравим прикладом цього стала Юлія Павленко, вивільнена працівниця Кременчуцької райдержадміністрації, яка відтепер працює провідним фахівцем в Кременчуцькому МРЦЗ.

Молода жінка протягом довготривалого терміну працювала в Кременчуцькій РДА, останнім часом в секторі з питань внутрішньої політики зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ, апарату райдержадміністрації, але у грудні 2019 року була попередження про майбутнє вивільнення. Одночасно, фахівцями Кременчуцького МРЦЗ були проведені заходи щодо ситуації запланованого вивільнення в РДА: зустрічі з працівниками та анкетування осіб, де була зазначена інформація про стаж, освіту та бажання щодо подальшого працевлаштування.

Світлина від Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості.

Під час зустрічей з працівниками, які підлягали вивільненню, фахівці центру зайнятості довели інформацію про комплекс послуг, які надає служба зайнятості, а також надані поради щодо підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку праці, активної ролі людини у вирішенні питання власного працевлаштування. Працівники ознайомились з правами безробітних, видами матеріального забезпечення та умовами їх отримання, порядком надання послуг та технологією обслуговування громадян у службі зайнятості. 

Варто зауважити, що фахівці сектору рекрутингу працювали з Юлією протягом довгого часу як з фахівцем, яка висвітлювала новини центру зайнятості на сайті Кременчуцької РДА. Тому, маючи інформацію про її майбутнє вивільнення, їй була запропонована вільна вакансія провідного фахівця Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості.

“Коли я дізналася про вивільнення, то відразу засмутилася, адже не хотіла втрачати роботу і дуже до неї звикла, тож дана звістка була для мене немов грім серед ясного неба. Але запропонована робота повністю задовольнила мої очікування до майбутньої зайнятості. Я дуже вдячна їм за сприяння і допомогу та надзвичайно щаслива, що стала частиною цього колективу, адже у ньому всі немов одна сім'я», - зазначила Юлія.

Хочемо нагадати, що якщо ви опинилися в такій ситуації — не засмучуйтесь. Звертайтеся до нашого центру зайнятості і наші спеціалісти вам обов'язково допоможуть, і підберуть бажану роботу, адже безвихідних ситуацій не буває і ми кожного разу намагаємося це довести!

Підписуйтесь також на нашу сторінку у Фейсбук - https://www.facebook.com/KremenMRCZ/