пРРОсто – просте рішення для мікробізнесу

П'ятниця, 28 лютого 2020 11:37

Програмні реєстратори розрахункових операцій - це доволі просто та зручно для бізнесу. Аби розібратися у цій темі, розвінчати міфи, ми запускаємо серію інформаційних постів «пРРОсто».

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у м. Києві.

І сьогодні ми пояснюємо чому податкова вводить програмне РРО та які переваги мають ці реєстратори.

ТОП-5 переваг:

  1. Робота онлайн і офлайн.

Передбачено, що додаток працюватиме онлайн. Але у разі відключення від мережі, використовувати додаток можливо офлайн до 36 годин разово та не більше 168 годин протягом календарного місяця.

*Наразі тестова версія працює тільки онлайн.

  1. Зменшення документообігу.

Z-звіт створюється автоматично, без ризику санкцій за його не створення.

  1. Вибір РРО.

Платники мають право самостійно обрати, який реєстратор розрахункових операцій використовувати – програмний або класичний.

  1. Безкоштовне використання.

Програмне РРО абсолютно безкоштовне, порівняно з класичним. Кожного місяця платник , який використовує класичні РРО, повинен сплачувати 200 грн. кожного місяця за обслуговування. Натомість програмні безкоштовні та обслуговуються ДПС.

  1. Вибір формату чека.

І, наостанок, крута новина для екосвідомих платників – необов’язково друкувати чек, відтепер його можна отримати у електронному вигляді.

Перший реліз тестового РРО вже запущений! Наразі податкова опрацьовує ваші зауваження та пропозиції, які будуть враховані у повній версії. А детальніше про дати та особливості випуску - у наступних матеріалах.