Міні-ярмарок вакансій - простий шлях для зручного спілкування роботодавця та тих хто шукає роботу

Четвер, 20 лютого 2020 15:29

Сьогодні, 20.02.2020 року, Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості провів черговий міні-ярмарок вакансій для тих, хто на даний момент знаходиться у пошуку роботи. До відділу взаємодії із роботодавцями Кременчуцького МРЦЗ звернулася фізична особа-підприємець, Литвиненко Катерина Миколаївна, яка повідомила, що у зв'язку із поновленням своєї підприємницької діяльності та відкриттям нового магазину-кафе, має вакантні місця та шукає працівників на посади: продавця продовольчих товарів та кухаря.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями, Ірина Юріївна, за якою була закріплена підприємиця, організувала та провела міні-ярмарок для претендентів на нові робочі місця з метою допомогти роботодавцю скоріше підібрати необхідних робітників.

Отже, роботодавець та кандидати на посади, зустрілися для спілкування. Катерина Миколаївна розповіла про умови праці та інші нюанси працевлаштування.

А саме:

- графік роботи змінний ( 2/2 або 3/3 по індивідуальній домовленості);

з- аробітна плата — 6000 грн.

Працювати доведеться у маленькому, затишному магазині-пекарні “Власна

випічка” на зупинці Героїв України міста Кременчук.

Після виступу працедавця, до присутніх звернулася Ірина Юріївна, яка розповіла про користь та переваги співпраці із службою зайнятості, як для тих хто шукає роботу, так і для підприємців.

Підводячи підсумки, зазначимо, що міні-ярмарок пройшов досить жваво.

Шукачі роботи заповнили кадрові-анкети у яких залишили свої контакти для подальшого зв'язку із роботодавцем, домовлялися про співбесіду, обговорювали можливості працевлаштування.

Якщо Вам здалася цікавою наша пропозиція, обов'язково надсилайте своє резюме на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефонуйте на номер +38(067)556-48-25

Арсенальний проїзд, 1 м. Кременчук.

Шукайте нас на Фейсбук.