Полтавський ЦПТО ДСЗ отримав ліцензію на підготовку кваліфікованих робітників за професією «Оператор котельні»

Вівторок, 18 лютого 2020 15:36

Полтавський ЦПТО ДСЗ отримав ліцензію на підготовку кваліфікованих робітників за професією «Оператор котельні» і готовий розпочати навчання

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13 лютого 2020 № 66-л Полтавський центр ПТО ДСЗ Полтавський центр ПТО ДСЗ Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості отримав ліцензію на підготовку кваліфікованих робітників за професією «Оператор котельні».

Підприємство – замовник кадрів – ПОКВПТГ "ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО". ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО дуже зацікавлене як у кваліфікованих робітниках, так і в працівниках, які бажають реалізувати себе в якості фахівців, що здійснюють безпечну і безаварійну експлуатацію обладнання котелень, приносять тепло в наші оселі, тому працевлаштування за даною професією – гарантоване.

Відділ кадрів "Полтаватеплоенерго" розпочав набір людей, які хочуть опанувати професію оператора котельні з перспективою подальшого працевлаштування. Цьому передувала тривала підготовча робота обласного центру зайнятості, ЦПТО ДСЗ та комунального підприємства.

⤵️Докладніше тут: https://bit.ly/2Sk7yyN

Крім того, нагадуємо, що в Полтавський центр ПТО ДСЗ можна здобути професії, які допоможуть усім бажаючим знайти цікаву роботу та успішно працювати, отримуючи задоволення і прибуток:

- касир торговельного залу,
- продавець продовольчих товарів,
- продавець непродовольчих товарів,
- офісний службовець (бухгалтерія),
- швачка,
- кравець,
- закрійник,
- в’язальниця трикотажних виробів та полотна,
- слюсар з механоскладальних робіт,
- електромеханік торговельного та холодильного устаткування,
- оператор поштового зв’язку.

Полтавськийц ЦПТО ДСЗ запрошує бажаючих на професійне навчання!