Виїзна зустріч Кременчуцького МРЦЗ з жителями Рокитного  

П'ятниця, 14 лютого 2020 13:18

Сьогодні, 14 лютого фахівці Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості завітали до села Рокитного Омельницької ОТГ, аби розповісти мешканцям про послуги, які надає центр зайнятості.

Мета даного заходу була доволі проста і зрозуміла - проконсультувати жителів громади та роботодавців, аби вони знали про послуги, які можуть у нас отримати. А також, щоб виявити трудові резерви для задоволення кадрових потреб роботодавців.

Спеціалісти центру зайнятості проінформували мешканців Рокитного про стан ринку праці, наявні вакансії від роботодавців, скорочення штату та можливість отримання послуг, відкриття підприємницької діяльності, можливість пройти професійне навчання, перенавчитись, або ж підвищити кваліфікацію. До присутніх також довели інформацію про нову послугу - “Консультант роботодавця”. А от ті, хто ще не визначився з тим, яка професія їм підходить найбільше, пройшли профдіагностичне тестування.

Варто зауважити, що окрім консультування громадян, працівники центру зайнятості обговорили із спеціалістами територіальної громади перспективи співпраці та взаємодії центру зайнятості щодо реалізації питань зайнятості. У свою чергу вони проінформували про їхнє бачення щодо перспектив стану ринку праці в об'єднаній територіальній громаді.

Світлина від Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості.

Більш того, визначено порядок обміну інформацією між центром зайнятості і с. Рокитне Омельницької ОТГ щодо укомплектування перспективних вакансій, які можуть бути відкриті при наданні додаткових повноважень ОТГ в сфері соціального захисту, освіти, культури.

Світлина від Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості.

Світлина від Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості.