ПЛАТФОРМА З ПРОФОРІЄНТАЦІЇ ТА РОЗВИТКУ КАР'ЄРИ

Вівторок, 11 лютого 2020 09:19

Офіційний Інтернет-портал Державної служби зайнятості України. Сервіс з он-лайн тестування

Профорієнтація дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності Вам більше підходить; допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію.
Непрофесійні базові соціальні навички (Soft Skills – з англ. "м’які навички") – це навички, яким зазвичай не навчають в школі та в університеті, але вони за даними міжнародних досліджень складають до 80% успішності людини.

Для школярів та студентів: ділимося платформою від Державної служби зайнятості, де Ви матимете змогу пройти тестування на визначення Ваших найсильніших професійних навичок. Хто зараз замислюється над питанням, яку професію обрати, - може скористатися данним ресурсом. 

  • Якщо Ви тільки починаєте свій кар'єрний шлях (школяр, чи студент) - завдяки вчасному тестуванню Ви зможете обрати собі майбутній фах, зорієнтуватися на кого вчитися або в якій сфері шукати роботу.
  • Якщо Ви вже працюєте – завдяки тестуванню Soft Skills Ви зрозумієте Ваші сильні стороні та конкурентні переваги, а також додаткові навички, якими бажано опанувати.
  • Якщо Ви плануєте відкривати власну справу – тестування допоможе зрозуміти, чи маєте Ви хист до підприємницької діяльності.
  • Якщо Ви раптом втратили роботу або Вас не задовольняє Ваша попередня – можливо, це шанс задуматися, а чим Ви насправді хочете займатися. Проходьте тестування та дізнайтеся про себе більше.

Щоб зареєструватися та пройти тестування - тисніть на посилання.

Шукайте нас на Фейсбук.