Сучасні технології допомагають у підборі персоналу

Вівторок, 11 лютого 2020 08:55

У приміщені Полтавського обласного центру зайнятості провели онлайн-співбесіду для безробітних Гадяцької, Пирятинської, Лубенської, Чутівської, Хорольської, Миргородської, Лохвицької, Диканської, Котелевської та Решетилівської філій, а також для безробітніх від Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості Полтавського ОЦЗ.
На зустріч з шукачами роботи фахівці Полтавська міськрайонна філія Полтавського обласного центру зайнятості запросили керівників компанії ТОВ «Будівельна група Комфоттаун».

Метою зустрічі представників компанії з шукачами роботи стало укомплектування актуальних вакансій:
- виконавець робіт (заробітна плата до виплати - 15000 грн.);
- водій маніпулятора (заробітна плата до виплати - 12000 грн.);
- електромонтер з вуличних мереж (заробітна плата до виплати - 12000 грн.).

Керівництво молодої та амбітної компанії розповіло присутнім про умови праці та наголосило, що підприємство працює з червня 2019 року, але за такий короткий час має велику кількість замовлень в напрямку електромонтажу та облаштування пішохідних зон.
Керівник компанії Андрій Дружбін наголосив, що робота пов'язана з відрядженнями по Україні, але підприємство повністю забезпечує гідні умови проживання, компенсує харчування та відшкодовує транспортні витрати.
Представники будівельної групи мали змогу представити свою компанію та залишили бажаючим контактні дані, для подальшої співпраці.
Фахівці служби зайнятості працюють для задоволення потреб роботодавця та сприяють кваліфікованому підбору кадрів за різними напрямками робіт. Ми змінюємося та розвиваємося задля успішності нашої країни.

Шукайте нас на Фейсбук.