Розвиток сервісів центру зайнятості для зручності користувачів

Понеділок, 13 січня 2020 16:21
Державна служба зайнятості запустила освітній портал, де розміщені онлайн-курси для безробітних та працевлаштованих, роботодавців та працівників ДСЗ.
Зокрема, вже доступні такі курси:
"Створення резюме на сайті", "Як знайти роботу своєї мрії", "Підготовка професійних кадрів на запити роботодавців", "Інформаційний семінар з загальних питань зайнятості", "Як започаткувати власну справу", "Практичний курс "Як відкрити власну справу: бджільництво", "Покрокові дії щодо добору працівників", "Кар’єрний радник". 
"Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання. Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання – знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві", – зазначила директорка Державного центру зайнятості Ольга Макогон.
 У ДЦЗ обіцяють, що на сайті з'являться нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуть вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів розміщуватимуться у відеоформаті.