Де можна заробити грошей під Новий рік та на свята?

Вівторок, 10 грудня 2019 15:15

Для позитивних, артистичних людей пропонуємо перевтілитися у Діда Мороза.
Улюблений персонаж дітлахів, чия поява на новорічні свята завжди є влучною та радісною. До того ж, дарувати щастя малечі — чи не найкраща робота. Хоча, роботою її складно назвати. Поринути у дитинство, пережити казку — це ж пригода, а не робота! Новий рік — свято, яке відкриває усі кордони, коли не треба соромитися бути смішним та трохи дивакуватим. Дозвольте собі цю розкіш!
Так, звісно, не забудьте запросити знайому долучитися до дитячої радості у ролі Снігурки. Бо який дід без онуки?
Інший варіант, схожий. На святого Миколая 19 грудня, перевтілитися в іншого, не менш улюбленого героя дітлахів Миколайчика. Суть така ж, як і з Дідом Морозом. Та от тільки, варто розуміти, що святий Миколай — релігійний персонаж, тож поведінка має бути, як найменш — пристойною. Одягнути на себе роль святого, трохи незвично, дивно! Вирішувати вам.
До того ж, офіційно послуги “привітання від святого Миколая”, який ходить по хатах та роздає подарунки дітям не має. Так, будьте першим!
Також, нагадаємо, що заробити можна під Різдво, 6 січня у Свят Вечір перетворившись у колядника.
Тут ви можете проявити свої творчі здібності. Продумайте ваш святковий одяг, щоб він був особливий, запам'ятовувався, дивував. Політ вашої фантазії нехай не знає меж. Далі, беремо знайомих, усі святково одягнені йдемо колядувати. Можливо нових знайомих знайдете!
13 січня, під Старий Новий рік дівчата можуть спробувати себе у ролі щедрівок.
Вивчить декілька святкових строків та вирушайте дарувати свято!
14 січня — робота тільки для хлопців та чоловіків. Спозарання вирушайте посівати, бо усі добре знають, що цього дня першим у дім має увійти чоловік, щоб було у домі щастя. Встигніть стати тим, хто несе щастя в дім!
Погодьтеся, заробити радіючи та даруючи радість — це найприємніша праця!
А хто з вас на цей Новий рік разом із друзями піде колядувати чи щедрувати, посівати? А може перевтілиться у Діда Мороза.

Шукайте нас на Фейсбук.