11 грудня – останній день голосування за «Громадський бюджет»

Вівторок, 10 грудня 2019 12:01

Процес голосування за «Громадський бюджет – 2019» добігає до завершення. 11 грудня – останній день, коли можна віддати свій голос за громадські ініціативи, які допущені до участі в конкурсі парситипаторних практик.

Як повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради, станом на 9 грудня із своїм вибором стосовно тих чи інших проєктів визначилися 25 тис. 488 кременчужан.

Обрати проєкти-переможці, які є актуальними та можуть мати своє продовження в наступному році, нескладно.

Проголосувати можна у кілька способів:
-онлайн через сайт Громадського бюджету міста kremen.pb.org.ua;
-офлайн: а саме: особисто у міськвиконкомі (пл. Перемоги, 2, 1-й поверх), головному офісі ЦНАП (вул. Гагаріна, 14), Автозаводському відділі ЦНАП (вул. Героїв України, 11-А), Крюківському відділі ЦНАП (вул. Івана Приходька, 90) та 20 контакт-центрах по мікрорайонах;
- а також у терміналах Приватбанку.

Цього року згідно з умовами голосування участь у ньому дозволено взяти всі без виключення кременчужани віком від 14 років, які прописані в нашому місті або в ньому проживають. Окрім того, кожен учасник голосування має можливість обрати переможцем не один проєкт-фаворит, а вподобати такі проєкти в 4-х категоріях: «Великі», «Комунальні», «Малі», «Соціальні».

З усіма проєктними пропозиціями можна ознайомитися на сайті за посиланням: https://kremen.pb.org.ua/
Із механізмом голосування в режимах онлайн і офлайн можна ознайомитися за посиланням https://kremen.pb.org.ua/pages/rules

Обирайте ідеї удосконалення Кременчука!

Підписуйтесь також на нашу сторінку у Фейсбук - https://www.facebook.com/KremenMRCZ/