Міні-ярмарок вакансій у Кременчуцькому МРЦЗ

П'ятниця, 15 листопада 2019 10:34

Вчора, 14 листопада у приміщенні Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. У його рамках представники компанії ТОВ «Місто для людей Кременчук», а саме керівник Сергій Зінченко та головний бухгалтер – Валентина Есаулко, презентували шукачам роботи вільні вакансії компанії та розповіли про умови роботи.

На даний момент компанія шукає провідного бухгалтера та фахівця з консультування громадян.

Що стосується провідного бухгалтера, то в його обов’язки входить ведення бухгалтерського обліку основних засобів, малоцінних та швидкозношувальних предметів розрахунків з постачальниками та підрядниками, знання програм 1-С.8, M.E.Doc.

Щодо фахівця з консультування громадян стосовно реєстрації місця проживання, то він повинен вносити відповідні зміни в особові картки та приймати звернення громадян.

Слід зазначити, що міні-ярмарок пройшов успішно, присутні задавали питання представникам компанії і домовилися про зустріч для подальшої співбесіди і можливого працевлаштування.

Варто зауважити, що наш центр зайнятості регулярно проводить міні-ярмарки вакансій, скап-конференції, онлайн-співбесіди, на яких збираються шукачі роботи та безробітні, а підприємство презентує їм свої вільні вакансії.

Якщо Вам здалася цікавою наша пропозиція, обов'язково надсилайте своє резюме на адресу електронної пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефонуйте на номер +38(067)556-48-25
Арсенальний проїзд, 1 м. Кременчук.

Підписуйтесь також на нашу сторінку у Фейсбук - https://www.facebook.com/KremenMRCZ/