Інформацію про відключення теплоенергії по місту спростовано

П'ятниця, 15 листопада 2019 08:30

У Департаменті ЖКГ спростували інформацію, яка нещодавно сколихнула жителів Кременчука про те, що КП «Теплоенерго» можуть відключити електропостачання через що, в місті буде припинено й теплопостачання.

У Кременчуці цьогорічний опалювальний сезон розпочався вчасно та проходить у  штатному режимі. На цьому наголосив директор департаменту ЖКГ міста Іван Москалик. Головний комунальник зазначає, що на сьогоднішній день немає ні яких підстав для припинення постачання теплової енергії та гарячого водопостачання на правому та частково на лівому берегах Кременчука, де постачальником таких комунальних послуг є КП «Теплоенерго».

Директор департаменту ЖКГ підкреслив, що інформація, оприлюднена нещодавно в деяких міських засобах  масової інформації, про те, що найближчим часом  КП «Теплоенрго» буде відключене від електропостачання, і як наслідок -  у його споживачів буде припинене теплопостачання, є некоректною. Наразі підстав для припинення подачі тепла та гарячої води немає. Є  лише робочі моменти у взаємовідносинах між комунальним теплопостачальником і постачальником електричної енергії.

Водночас головний комунальник Кременчука підкреслив, що на сьогоднішній день заборгованість кременчужан перед КП «Теплоенерго» становить понад 27 млн. грн.. Він звернувся з проханням до абонентів підприємства погасити накопичені за попередній період борги та своєчасно сплачувати за спожиті комунальні послуги.

 

 

Медіа