У Кременчуці планують пустити тролейбуси через Крюківський міст

Четвер, 14 листопада 2019 16:51

Міська влада має на меті запустити новий тролейбусний вузол, який зв'язуватиме правобережжя та лівобережжя міста. Для того, щоб пільговий транспорт став ще більш доступним, планують пустити тролейбусну лінію через Крюківський міст. Наразі, влада міста вирішує питання закупівлі нових тролейбусів для здійснення задуманого.

Більше у матеріалі.

Сьогодні у Кременчуці відбулася чергова знакова подія – після проведення усіх тендерних процедур підписано договір на постачання нових низькопідлогих дванадцятиметрових тролейбусів на автономному ходу, що, як і обіцяла міська влада, сполучатимуть центральну частину Кременчука з Крюковим та віддаленими мікрорайонами міста. Договір підписали міський голова Віталій Малецький та представники заводу – виробника - директор Представництва ВАТ«УКХ «Бєлкоммунмаш» в Україні Костянтин Ємєльянов, директор ТОВ «БКМ-Україна» Микола Романюк у присутності свідка Галини Маркової.

Варто зазначити, що тролейбуси, подібні до тих, що замовляє Кременчук, успішно експлуатуються в містах Республіки Бєларусь: Гродно, Вітебськ, Гомель. Вони досить добре зарекомендували себе з технічної сторони, зручні як для пасажирів, так і в обслуговуванні.

Міський голова Віталій Малецький зазначив, що кременчуцькі тролейбуси повинні бути якісними і комфортними. А основне – відповідати тим експлуатаційним характеристикам, які прописані в договорі. З появою чергової партії нових тролейбусів місто зможе вирішити питання транспортного сполучення між лівобережною та правобережною частинами міста.

Джерело інформації

Читайте нас на Фейсбук.