До уваги субсидіантів!

П'ятниця, 08 листопада 2019 08:31

Важлива інформація для отримувачів субсидій!

Громадянин, якому призначено житлову субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів поінформувати структурний підрозділ з питань соціального захисту населення про виникнення обставин, які можуть вплинути на призначення житлової субсидії, зокрема щодо:

- зміни складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарств;

- зміни соціального статусу членів домогосподарства;

- зміни у складі сім’ї члена домогосподарства;

- зміни переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання;

- зміни переліку витрат на управління багатоквартирним будинком;

- зміни управителя, виконавця комунальних послуг, створення об’єднання;

- набуття будь-ким із складу домогосподарства або членом сім’ї особи із складу домогосподарства права власності на транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого минуло менше п’яти років (крім мопеда і причепа);

- здійснення будь-ким із складу домогосподарства або членом сім’ї особи із складу домогосподарства протягом 12 місяців перед призначенням житлової субсидії купівлі або набуття іншим законним способом права власності на земельну ділянку, квартиру (будинок), транспортний засіб (механізм), будівельні матеріали, інші товари довгострокового вжитку або оплатив (одноразово) будь-які послуги на суму, яка на дату купівлі, оплати, набуття права власності в інший законний спосіб перевищує 50 тис. гривень.

У разі зміни складу зареєстрованих (фактично проживаючих) у житловому приміщенні (будинку) осіб, складу сім’ї члена домогосподарства, переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання подаються нові заява та декларація.

Якщо громадянин не повідомив структурному підрозділу з питань соціального захисту населення про обставини, зазначені вище, протягом 30 календарних днів з дня їх виникнення, за рішенням комісії надання раніше призначеної житлової субсидії припиняється.

Зауважуємо! У разі вчасного не повідомлення управління соціального захисту населення про вказані обставини, що призвело до надмірної виплати субсидії, громадянин повинен суму надміру сплаченої субсидії повернути до державного бюджету.

Телефони для довідок:

УСЗН Автозаводського району: 772995, 068 265 68 25

УСЗН Крюківського району: 61363, 096 403 29 69, 050 582 03 92

Інформація розміщена на сайті прес-служби міськради ➡️ https://www.kremen.gov.ua/index.php…

Підписуйтесь також на нашу сторінку у Фейсбук - https://www.facebook.com/KremenMRCZ/