Запрошуємо на Ярмарок вакансій!

Середа, 22 вересня 2021 10:53
Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості 23 вересня 2021 року з 9.00 до 11.00 годин в приміщенні Палацу Культури «Кредмаш» за  проспект Свободи, 2
проводить Ярмарок вакансій!
 
Для участі у Ярмарку вакансій запрошуються роботодавці міста та району!
 
Незважаючи на складну ситуацію на ринку праці через карантин та зменшення економічної активності у країні підприємства звертаються до центру зайнятості за допомогою в укомплектуванні вакансій.
 
Мета проведення ярмарку вакансій - організувати зустріч шукачів роботи з роботодавцем для сприяння у працевлаштуванні та підборі кадрів, а також у висвітленні спектру послуг, які надає служба зайнятості як роботодавцям, так і безробітним.
 
Відвідати Ярмарок вакансій можуть не тільки ті, хто перебуває на обліку в центрі зайнятості, але й ті, які мають роботу та бажають її змінити, ті, хто хоче знайти можливість додаткового заробітку крім основної роботи. Дуже корисним буде захід для тих, хто ще не визначився з вибором виду діяльності – вони можуть зорієнтуватися в плані затребуваності професій, рівні пропонованих роботодавцями зарплат. Ті, хто закінчує навчальний заклад, отримають можливість домовитися про проходженні виробничої практики, підібрати майбутнє перше місце роботи.
 
Інформацію про актуальні та перспективні вакансії можна буде отримати у спеціалістів Кременчуцького центру зайнятості. Всі бажаючі зможуть заповнити «кадрову анкету» разом з фахівцями з рекрутингу, за допомогою якої ведеться підбір підходящої для шукача роботи. Під час проведення ярмарку фахівці з питань зайнятості надаватимуть консультації про послуги, що надаються службою зайнятости як населенню, так і роботодавцям (всі послуги – БЕЗКОШТОВНІ!)
 
МИ НА ВАС ЧЕКАЄМО

Медіа