Зустріч роботодавця з шукачами роботи

Понеділок, 20 вересня 2021 10:51
У п’ятницю, 17 вересня, Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості організував міні-ярмарок вакансій для шукачів роботи за участю роботодавця ТОВ «АЛВИ Сервіс» магазину «Ваш сантехнік».
 
Представник компанії розповів безробітним, що ТОВ «АЛВИ Сервіс» займається реалізацією сантехнічних виробів та електротоварів, і працює з іншими великими компаніями.
На зображенні може бути: 3 людини, люди сидять та у приміщенні
 
 
Спочатку зустрічі роботодавець організував конструктивну бесіду з присутніми, провівши відразу міні-співбесіду, під час якої кожен мав змогу презентувати себе кількома реченнями. А саме розповісти про свою освіту, досвід роботи, де працювали, який вид роботи виконували та причину звільнення.
На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
 
 
При цьому він зазначив, що набирає у свою команду людей, які зможуть по-справжньому кайфувати від своєї роботи, працюючи із задоволенням.
 
«Я набираю у свою команду людей, які кайфують від роботи. Я хочу, щоб вони приходили в компанію із задоволенням і займалися тим, що їм дійсно подобається. Неважливо на кого вони вчилися, важливо, щоб подобалося те, чим займаєшся», - підкреслив роботодавець ТОВ «АЛВИ Сервіс».
На зображенні може бути: 4 людини, люди сидять та люди стоять
 
 
Тож він запропонував кожному із безробітних розповісти, ким саме вони хотіли б працювати, прийшовши до компанії, щоб бути для неї корисними. Більш того, роботодавець повідомив, що готовий створити відповідне місце роботи під конкретну особу.
 
Після знайомства роботодавець запропонував залишитись тих, кого дійсно зацікавила робота, можуть залишитися для подальшого спілкування, а всі інші, щоб їх не затримувати, можуть бути вільними.
 
Зазначимо, що більшість присутнім залишилася задля подальшої співбесіди з представником ТОВ «АЛВИ Сервіс».
 
На даний момент магазин «Ваш сантехнік» має наступні вакансії:
 
продавець непродовольчих товарів (сантехніка-електрика);
 
менеджер із збуту (сантехніка).
 
Компанія має також власний сайт – https://www.alviservis.com.ua/