Робоча зустріч з керівництвом Представництва «Догуш Іншаат Ве Тіджарет Анонім Шіркеті»

П'ятниця, 27 серпня 2021 15:35
Сьогодні, 27 серпня, відбулася робоча зустріч директорки Полтавського обласного центру зайнятості Катерини Клавдієвої та директора Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості Віктора Калашника з керівництвом Представництва «Догуш Іншаат Ве Тіджарет Анонім Шіркеті».
 
Турецька компанія будує новий міст в Кременчуці за програмою президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», який стане частиною обходу на автодорозі національного значення Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через Кременчук) – Маріуполь.
На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні
 
 
Вже успішно завершилось випробування тестових буронабивних паль і завершення проєктування будівництва. Вже восени підрядники обіцяють розпочати перші буріння на воді. Водночас на обох берегах Дніпра випробували тестові палі для фундаментів естакад мосту. Це означає, що вони витримають навантаження.
 Немає опису світлини.
В березні та червні поточного року були проведені робочі зустрічі фахівців Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості на чолі з директором Віктором Калашником та представниками турецької компанії з метою розробки плану подальшої взаємодії щодо працевлаштування безробітних та задоволення потреб роботодавця, тощо.
На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
 
 
27 серпня, задля продовження плідної співпраці з Представництвом «Догуш Іншаат Ве Тіджарет Анонім Шіркеті», за ініціативою директорки Полтавського обласного центру зайнятості Катерини Клавдієвої була організована робоча зустріч.
 
Від турецької компанії були присутні: начальник управління персоналу Джюнейт Чекінкая, фахівець з персоналу Онур Йолджи, начальник відділу кадрів Оксана Тіхонова, представник зі Стамбулу – контролююча особа Латіф Йондер.
На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, люди сидять та у приміщенні
 
 
У ході зустрічі були обговорені питання щодо поточних та перспективних потреб в кадрах та можливості Полтавської служби зайнятості у підборі персоналу, професійний склад потрібних працівників та етапи залучення їх до виконання робіт, підвищення кваліфікації робітників шляхом стажування в компанії, рівень заробітної плати та умови праці, можливість працевлаштування робітників з інших регіонів (умови проживання та доставки до місця проведення робіт) тощо.
 
Детально зупинились на питанні отримання дозволів на працевлаштування іноземців (громадян Туреччини). Катерина Клавдієва завірила представників компанії на особистому супроводі оформлення документів та скорочення строків їх отримання. Було розглянута можливість подання документів в електронному виді.
 
Керівництво турецької компанії розповіло на якому етапі зараз перебуває будівництво мосту та коли його планують завершити.
 
По завершенню зустрічі, Катерина Данилівна висловила подяку присутнім за зустріч, зазначивши, що вони завжди можуть розраховувати на допомогу служби зайнятості.