Міні-ярмарок вакансій – крок до працевлаштування

Вівторок, 10 серпня 2021 13:47

Сьогодні, 10 серпня, в приміщенні Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості відбувся міні–ярмарок вакансій для  безробітних на замовлення роботодавця МПП «Ілона».

Компанія «ILONA» є одним із лідерів випуску бездріжджової лінійки хлібів і лаваша в Україні.  Продукція компанії – це виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання.

Під час заходу, менеджер з підбору персоналу Кундій Марина Олексіївна презентувала підприємство та проінформувала присутніх, що для забезпечення безперебійного роботи підприємства на даний час існує потреба у працівниках за такими посадами: майстер виробництва хліба, комірник, електромеханік, тістоміс, формувальник тіста, прибиральник, охоронник, вантажник, оператор лінії, пакувальник тощо.

Надала інформацію щодо актуальних вакансій, умов праці, вимог до кандидатів. Наголосила, що працівникам гарантоване офіційне працевлаштування на підприємстві, яке активно розвивається, та стабільна заробітна плата. Відповіла  на численні запитання.

У результаті проведеного міні-ярмарку, особи, які зацікавилися запропонованими вакансіями, були запрошені на підприємство для проходження індивідуальних співбесід.