Увага! Тестування на платформі «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»

Вівторок, 20 липня 2021 13:15
 
Усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба у:
 
 виборі (зміні) професії
 
 виборі майбутнього напряму професійного навчання
 
 оцінці власних здібностей
 
 саморозвитку
 
Тестування може пройти кожна бажаюча особа, якій виповнилось 14 років. Для участі в тестуванні необхідно звернутись до фахівця з профорієнтації центру зайнятості, який знаходиться за вашим місцем проживання. Необхідно назвати своє прізвище, ім’я, дату народження, телефон та E-mail. Заповнивши заявку фахівець надасть Вам код доступу до тестування.
 
За посиланням http://test.myprofession.com.ua Ви переходите до сайту та розпочинаєте тестування. Робота над питаннями тесту може зайняти 2-3 години, тому слід спланувати свій день так, щоб мати можливість не переривати роботу та закінчити тестування в один день.
 
За результатами проходження тестування буде сформована брошура, яку вам направить фахівець. Консультацію за результатами може надати фахівець з профорієнтації центру зайнятості за попередньою домовленістю.
 
Визначайте свою професійну направленість, усвідомлено обирайте майбутню професію, ставайте успішними та конкурентоспроможними!!!