Мотивація – найголовніша сила будь-якого прогресу: приклад працевлаштування

П'ятниця, 16 квітня 2021 11:48
Мотивація – найголовніша сила будь-якого прогресу, і якщо людина насправді ставить перед собою ціль знайти роботу, то ніщо не стане їй на заваді. Бачу ціль – не бачу перешкод, це саме про приклад працевлаштування, який ми вам сьогодні розповімо.
 
Нещодавно до сектору рекрутингу Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості звернулася організація з проханням підібрати особу з інвалідністю на вакантну посаду слюсаря із складання металевих конструкцій.
 
Фахівці сектору рекрутингу відразу приступили до роботи. Проаналізувавши у першу чергу, претендентів серед безробітних, які перебувають на обліку, промоніторивши кадрові анкети та резюме шукачів роботи, які підпадали під характеристики до МСЕК,? ще раз домовилися про зустріч з роботодавцем. Під час неї були обговорені підібрані кандидати і керівництво підприємства відібрало із них тих, хто найбільше підпадав під вимоги. Після цього фахівці сектору рекрутингу вийшли на контакт із підходящими кандидатами, розповівши їм умови праці і запропонували зустріч з керівництвом організації.
 
Серед даних кандидатів був і Андрій, який мотивовано і ціленаправлено шукав роботу, перебуваючи на обліку в центрі зайнятості. Він відразу відкликнувся на дану пропозицію і пройшовши співбесіду з роботодавцем, отримав позитивну відповідь щодо працевлаштування.
 
Ось, так не дивлячись на якісь особистісні обмеження, як по здоров’ю, так і вікові, при наявності мотивації та ціленаправленності, можна знайти підходящу для себе роботу. Найголовніше у даному процесі – не опускати руки і все обов’язково вийде.
 
Підприємство виразило подяку спеціалістам сектору рекрутингу за кропітливу та оперативну роботу по підбору кандидата, а Андрій подякував за можливість працювати за бажаним фахом.