Цінні поради для тих, хто знайшов роботу

П'ятниця, 18 жовтня 2019 08:50

Перший робочий день на новому місці іноді викликає справжній стрес. Хвилювання зашкалює, адже потрібно виправдати сподівання шефа і знайти спільну мову з колегами.

Аби цей день було легше пережити, команди_ДСЗ підготувала список порад.

Таким чином, вони радять наступне:

       Запам’ятайте імена своїх колег, адже звертання типу «Чуєш…» або «Слухай-но…» не налаштовують на щире спілкування.

       Не запізнюйтесь! Сплануйте свій ранок так, щоб непередбачувані обставини - затори на дорогах чи несправний ліфт ­– не зробили ведмежої послуги впродовж першого ж робочого тижня.

       Не бійтесь запитувати! Природно, що спочатку запитань щодо роботи буде забагато. Це демонструє ваше бажання вчитися і розвиватися! Психологи рекомендують новим співробітником більше слухати, а говорити в рази менше.

       Не забувайте про свій гардероб. Якщо в компанії є дрес-код, дотримуйтесь уже усталених правил. Якщо ж ні, одяг у діловому стилі підкреслить вашу індивідуальність та додасть упевненості.

       І, звісно, не забувайте про елементарні правила ввічливості: слова «дякую» , «будь ласка», «перепрошую» – це просто must have… і не лише в перші дні, а й повсякчас! Дякуйте колегам за допомогу, усміхайтесь, будьте собою.

 

Якщо ви ще шукаєте роботу, то неодмінно зверніться до будь-якого центру зайнятості, зручного для вашого відвідування.

 

І пам’ятайте, що зміни – найцікавіше в житті. Сприймайте нову роботу як спосіб розкрити свій потенціал та знайти однодумців. Віримо, усе буде супер на всі сто.

 

Читайте також наш Фейсбук – https://www.facebook.com/KremenMRCZ/