Приклади працевлаштування

Субота, 16 січня 2021 11:03
Приклади працевлаштування бувають різними, але їх ціль одна – задовольнити, як роботодавця, так і шукача роботи, тож ми ставимо її перш за все.
 
Нещодавно до фахівців сектору рекрутингу звернулося ТОВ «Європейська медицина» з проханням підібрати кандидата на посаду прибиральник службових приміщень.
 
Спеціалістами, які виконують функції рекрутера  була проведена плідна робота по підбору кандидатів. Зокрема, проаналізовано претендентів серед безробітних, які перебувають на обліку, промоніторено кадрові анкети та резюме, які знаходяться у базі шукачів роботи.
 
Відібравши найбільш підходящих кандидатів фахівці із ними зв’язалися, розповівши про умови праці, заробітну плату та обов’язки. Серед них була і безробітна Ольга, яку дана вакансія зацікавила і вона погодилася пройти співбесіду. Після спілкування з роботодавцем вона отримала позитивний результат і приступила до роботи.
 
Крім того, до сектору рекрутингу звернулася Кременчуцька міська дитяча лікарня з проханням підібрати кандидата на посаду водій категорії В.
 
Спеціалісти відразу приступили до підбору претендентів, запропонувавши роботу Валерію, який звертається до центру зайнятості не вперше. Йому вже підбирали тимчасову роботу і час від часу він спілкується зі спеціалістами сектору рекрутингу щодо наявних вакансій. Валерій взяв дані роботодавця і пройшовши співбесіду був прийнятий на роботу.
 
«Європейська медицина» та Дитяча лікарня виразили вдячність спеціалістам центру зайнятості за оперативну роботу і швидкий підбір кандидатів.