Приклади працевлаштування: хто шукає - завжди знайде

Четвер, 19 листопада 2020 12:58

Іноді життєві обставити складаються не найкращим образом і коли постає питання пошуку роботи, ці самі обставини даний процес ускладнюють. Але найголовніше – не здаватися і тоді все обов’язково вийде.

Нещодавно до кар’єрного радника Світлани відділу організації працевлаштування населення Кременчуцького МРЦЗ звернувся Євгеній, який перебував у місцях позбавлення волі і наразі шукав роботу.

Чоловік зазначив, що шукав роботу самостійно, але у нього нічого не вийшло, адже роботодавці дізнаючись про його судимість, йому відмовляли. Саме тому він і вирішив звернутися за допомогою до центру зайнятості.

Фахівець оперативно і клопітливо підійшла до ситуації Євгенія і проаналізувавши вакансії у базі даних, запропонувала йому роботу водія автотранспортних засобів на УТОСі. Чоловік відразу зв’язався з роботодавцем, і хоча не сподівався на позитивну відповідь, був запрошений на співбесіду, після якої його прийняли на роботу.  

Євген виразив надзвичайну вдячність кар’єрному раднику Світлані, зазначивши, що вона стала його останнім якорем спасіння, адже він навіть, не сподівався, що йому зможуть так швидко підібрати роботу.

Розповімо ще про один приклад працевлаштування кар’єрного радника Світлани. Цього разу до неї звернувся пенсіонер Сергій з проханням підібрати для нього хоча б якусь роботу, адже пенсії на життя не вистачає.

Промоніторивши вакансії, чоловіку запропонували кілька варіантів, серед яких був і двірник на 0,5 ставки в Кременчуцький ліцей №13 «Авіор». Сергія зацікавила саме дана вакансія і він відразу зв’язався з роботодавцем. Після особистої зустрічі з ним, він був прийнятий на роботу.

Чоловік подякував спеціалісту служби зайнятості за те, що не дивлячись на його пенсійний вік, йому оперативно було підібрано роботу.