«Мотивація до роботи - частина мотивації до життя»

П'ятниця, 23 жовтня 2020 13:02
Пошук роботи завжди вимагає наполегливості та цілеспрямованості, особливо якщо хочеться отримати бажану посаду. На це іноді доводиться витратити багато часу, аби дочекатися так би мовити «свою» роботу. Але, варто зауважити, що у скрутному становищі опинилися внутрішньо переміщені особи, яким довелося покинути власну домівку і переїхати до іншого міста. Адже, їм доводиться починати все з нуля – від пошуку житла до роботи. До того ж свої корективи внесла і ситуація в Україні, яка склалася через пандемію коронавіруса. Тож розповідаємо черговий приклад працевлаштування.
 
Нещодавно до сектору рекрутингу Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості звернувся Дитячий центр гармонійного розвитку у місті Кременчуці «Смарагдове містечко» з проханням підібрати фахівця на посаду вихователь.
 
Спеціалісти сектору рекрутингу проаналізувавши анкети шукачів роботи та осіб, які перебували на обліку в центрі зайнятості запропонували дану роботи ряду кандидатів, серед яких була вимушена переселенка Ірина. Жінка щойно встала на облік в службу зайнятості як безробітна і бажала працювати вихователем, тому відразу взяла номер телефону роботодавця і домовилася з ним про співбесіду. Ірині сподобалися умови праці, атмосфера та відношення у колективі, а роботодавця у свою чергу задовольнили досвід праці, освіта та бажання жінки працювати.
 
До того ж роботодавець «Смарагдового містечка» потрапив під програму центру зайнятості «Компенсація витрат роботодавця на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо-переміщених осіб».
 
Тож висновок один – якщо ви залишилися без роботи, не потрібно впадати у відчай і упускати руки, звертайтеся до Кременчуцького МРЦЗ і наші спеціалісти допоможуть вам віднайти бажану роботу.