Кременчуцький МРЦЗ нагадує, що реєстрація на COURSERA добігає кінця!

Четвер, 22 жовтня 2020 16:02
Продовжуючи нашу рубрику про можливість для безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості, безкоштовно отримати додаткову освіту на Міжнародній інтернет-платформі COURSERA, нагадуємо, що терміни реєстрації для проходження курсів добігають кінця.
Тож, якщо Ви маєте бажання скористатися такою унікальною можливістю та навчитися новій професії, але ще вагаєтесь чи з якихось інших причин ще не долучилися до участі, Вам варто поспішити. Пройти реєстрацію на платформі можна до 31 жовтня, далі це зробити вже буде неможливо.
Окрім цього, учасники мають пам'ятати, що завершити всі КУРСИ та здати іспити необхідно до 31 грудня, щоб отримати сертифікат про отримання освіти.
Про це ж інформують безробітних фахівці Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості під час щоденних семінарів, які, до речі, з 19 жовтня проходять виключно в онлайн режимі в вигляді вебінарів на платформі ZOOM.
Такі міри були запроваджені з метою посилення протиепідемічних заходів та недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
Довідково, трохи статистики щодо COURSERA:
завдяки заходам Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості, що присвячені темі COURSERA до участі в онлайн навчанні приєдналися близько 300 громадян з Кременчука.
На сьогодні ж, багато хто з них встигли закінчити по декілька курсів й отримати сертифікати.
 
А ми нагадуємо всім, хто ще не приєднався до Coursera, але має наміри це зробити, що реєстрація триватиме до 30 вересня 2020 року. Закінчити курси учасники мають до 31 грудня 2020 року.

Безробітному для участі в онлайн курсах Coursera необхідно надіслати на електронну пошту Кременчуцького МРЦЗ
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  таку інформацію:
Прізвище, ім’я АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ ( як написано у закордонному паспорті, ID – картці або іншому документі);
Прізвище, ім’я продублювати українською мовою;
Власний Е- mail ( на українських поштових серверах, на який прийде запрошення на навчання);
Власний № мобільного телефону – вайбера ( для підтримки зворотнього зв’язку з Адміністратором ОЦЗ)
 
Ми ж вітаємо учасників COURSERA з початком нового студентського життя, а випускників вітаємо з успішним завершенням навчання та бажаємо всім успіхів у будівництві нової кар'єри!
Шукайте нас на Фейсбук.