Шукати і знайти омріяну роботу

П'ятниця, 16 жовтня 2020 14:24
Якими таємними інструментами володіють люди, котрі знаходять роботу навіть коли її здавалось би немає? Яскраві історії громадян, які попри труднощі під час пошуків роботи, знайшли те, що шукали.
 
Іноді, пошуки роботи дещо ускладнюються та займають більше часу ніж хотілося. Сьогодні, такі труднощі у підборі вакансій зумовлені карантинними заходами, які були впроваджені для запобігання розповсюдженню коронавірусу та через які багато підприємств частково або повністю зупиняли діяльність, а працівники втрачали роботу. 
 
Така ситуація призвела до того, що на одне вакантне місце сьогодні одночасно можуть претендувати багато шукачів. Але фахівці Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості докладають максимум зусиль для організації зайнятості вмотивованих громадян.
Як приклад, Валерій у період карантину втратив роботу та перебував на обліку в центрі зайнятості. За безробітним був закріплений спеціаліст, який займався пошуком підходящої вакансії для нього. В минулому Валерій мав досвід роботи охоронником та водієм і йому була запропонована актуальна вакансія охоронника на ТОВ «КРЕБО ЛТД». Але чоловік самостійно також шукав роботу та відслідковував появу нових вакансій на сайті Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості й на нашій сторінці у Фейсбук. Ці інтернет ресурси є інструментами роботи сектору ректрутингу для ефективного розширеного пошуку кандидатів на вакансії. Валерій зателефонував до спеціалістів у сектор рекрутингу, де йому запропонували робота водієм автотранспортних засобів на підприємство ТОВ «ЖИТЛОРЕМБУДСЕРВІС», спираючись на трудовий досвід безробітного та наявність у нього водійських прав й надали контакти для зв’язку з роботодавцем.
Після проходження співбесіди, Валерій пішов працювати водієм на підприємство.
Інша яскрава історія працевлаштування громадянина Володимира, який теж втратив роботу в період карантину, та тривалий час не міг її знайти. 
На сторінці у Фейсбук Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості чоловік залишив відгук на вакансію охоронника. На той момент спеціалісти сектору рекрутингу займалися активним пошуком кандидатів саме на цю посаду: обдзвонювали шукачів роботи, які зверталися до нас по допомогу з метою працевлаштування та найбільше відповідали критеріям для такої праці. 
На відгук Володимира спеціалісти зреагували одразу та зв’язалися з чоловіком для спілкування. Фахівці розповіли йому, що наразі охоронник потрібен на приватне підприємство «КРЕМЕНЧУГУМОТЕХНІКА». Почувши, що Володимир дуже прагне працювати, направили його до роботодавця на зустріч.
Володимир успішно пройшов співбесіду. Серед великої кількості кандидатів, працедавець обрав саме цього чоловіка для роботи охоронником. Таким чином, Володимир був працевлаштований на підприємство.
 
Ось так, в котре на практиці переконуємося, що навіть у складні часи, коли роботу дійсно важко знайти, той хто не впадає в відчай та не зупиняє пошуки, знаходить її врешті решт.
Шукайте нас на Фейсбук.