Кременчуцький МРЦЗ проводить різноманітні заходи по сприянню в залучені добровольців до військової служби за контрактом

П'ятниця, 18 вересня 2020 15:48

Нагадуємо, що набір кандидатів на військову службу триває і Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості сприяє залученню добровольців з числа громадян, які перебувають на обліку, для проходження служби за контрактом.

Така робота здійснюється шляхом організації різних заходів на яких безробітні зустрічаються з представниками військових частин, батальйонів чи бригад для спілкування щодо працевлаштування до ЗСУ та ВСУ.

Як приклад, вчора 17 вересня, у приміщені Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості в ході семінару, відбулася одна з таких зустрічей учасників заходу з представниками 5 батальйонної тактичної групи 81 аеромобільної бригади БТГр десантно-штурмових військ ЗСУ.

А сьогодні, 18 вересня, наші спеціалісти провели ще й онлайн-конференцію для громадян з лейтенантом Артемом Юрієвичем, представником 5 батальйонної тактичної групи, який під час відео-трансляції розповів слухачам про особливості служби у десантно-штурмових військах, про розмір матеріального забезпечення, особливості проживання у казармах, тренування й фізичні навантаження та запросив бажаючих приєднатися до служби за контрактом, пояснивши в чому полягають її переваги.

Учасники заходу в свою чергу, ставили лейтенанту уточнюючі питання та взагалі проявляли зацікавленість до пропозиції випробувати себе в ролі військових чи рядових солдатів.

Наприкінці заходу, деякі громадяни зверталися до десантника для обміну контактами та подальшого спілкування стосовно проходження служби за контрактом.

Шукайте нас на Фейсбук.