Заходи для безробітних, що присвячені темі освіти на Coursera традиційно пройшли в приміщені Кременчуцького МРЦЗ у середу

Четвер, 17 вересня 2020 17:12

Служба зайнятості сприяє працевлаштуванню всіх громадян, які звертаються до нас у пошуках роботи. Якщо роботу потребують військові, які мають намір працювати за фахом, наші спеціалісти підшукують для них вакантні посади в різних військових частинах та батальйонах, які співпрацюють із службою зайнятості щодо вирішення кадрових питань, а саме, укомплектування вільних посад.

Коли до Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості звернулися представники рекрутингової групи 81 аеромобільної бригади БТГр десантно-штурмових військ ЗСУ за сприянням у залучені до працевлаштування ( прийняття на військову службу за контрактом) громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості, наші спеціалісти одразу ж організували зустріч безробітних із цими представниками задля вирішення питань працевлаштування на вигідних для обох сторін умовах.

Зустріч відбулася сьогодні, 17 вересня, в ході чергового семінару для безробітних.

Під час зустрічі десантники розповіли присутнім про деталі військової служби, про фізичні навантаження, режим дня, уточнили на яке матеріальне забезпечення можуть розраховувати солдати та військові залежно від звання, про службу жінок та чоловіків, враховуючи закон про гендерну рівність.

З розповіді військових, учасники заходу дізналися, що існують бойові та цивільні спеціальності. Окрім цього, існує строкова, тобто, обов’язкова служба, коли громадяни отримують повістку з військкомату, а також служба за контрактом, яку людина може пройти, звернувшись до військкомату за власним бажанням.

До речі, звернутися можна до будь-якого військкомату, не обов’язково за адресою прописки для служби за контрактом.

Ще важливий момент, громадяни, які мають обов’язок пройти строкову службу, можуть замінити її службою за контрактом. Такі дії не є порушенням закону.

В ході розповіді, десантники продемонстрували присутнім відео-презентацію з детальною інформацією щодо військової служби.

Військові, в свою чергу,зауважили, що зустріч та спілкування видалось досить привітними, а слухачі були уважними, що приємно вразило.

Після заходу громадяни, яких зацікавила перспектива військової служби, підходили до представників для обміну контактами та за більш детальною інформацією.

Шукайте нас на Фейсбук.