Заходи для безробітних, що присвячені темі освіти на Coursera традиційно пройшли в приміщені Кременчуцького МРЦЗ у середу

Четвер, 17 вересня 2020 15:50
 
Вчора, 16 вересня, спеціалісти Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості, окрім традиційних вебінарів для безробітних щодо можливості отримання ними додаткової освіти на Міжнародній інтернет-платформі Coursera безкоштовно, провели ще й додатковий семінар на цю ж тему, з метою надати необхідну інформацію стосовно реєстрації та навчання на Coursera більшій кількості громадян, оскільки зацікавленість людей такою освітою значно зросла останнім часом.
В ході заходів, безробітні дізналися всі нюанси стосовно того, як стати учасниками курсів безкоштовно, як проходить навчання на платформі, як на ній зареєструватися, обрати курси, вчитися та отримати в результаті сертифікат.
Додатковим бонусом для слухачів на вчорашніх заходах, стала зустріч та спілкування з безробітною, яка закінчила чотири курси на Coursera та отримала сертифікати, які наглядно продемонструвала присутнім. 
Коротко, про популярності Coursera: тільки по Кременчуку завдяки заходам, які проходять фахівці Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості, що присвячені темі навчання на Coursera, маємо вже близько 180 осіб, які зареєструвалися на платформі, 10 громадян які вже встигли закінчити курси. Є ж і такі, хто так чіпко вхопився за можливість освоїти нові професії, що проходив навчання одночасно на десятьох курсах, а головне всі успішно та вчасно встиг завершити та отримати в результаті 10 сертифікатів.
Нагадуємо, що реєстрація триватиме до 31 жовтня 2020 року. Закінчити курси учасники мають до 31 грудня 2020 року.
Шукайте нас на Фейсбук.