Дружня співпраця Кременчуцького МРЦЗ із ПрАТ "КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ ЗАВОД ДОРОЖНІХ МАШИН" та успішне працевлаштування людей на підприємство

П'ятниця, 26 червня 2020 13:38

Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості продовжує пошуки роботи для громадян, які звертаються до нас із намірами її знайти. Для цього наші фахівці співпрацюють із місцевими підприємствами, від яких отримують інформацію щодо актуальних вакансій.

Як приклад, ПрАТ "КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ ЗАВОД ДОРОЖНІХ МАШИН" вже давно є клієнтом і партнером Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості. Дане підприємство бере участь у всіх наших заходах: ярмарках та міні-ярмарках вакансій, відеоконференціях, круглих столах та семінарах.

Більш того, саме ПрАТ "КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ ЗАВОД ДОРОЖНІХ МАШИН" неодноразово надавав Кременчуцькому міськрайонному центру зайнятості своє приміщення у палаці культури "Кредмаш" для проведення ярмарок вакансій.

Наші фахівці, в свою чергу, допомагали підприємству в укомплектуванні вакансій, підшукуючи кандидатів серед безробітних, які зареєстровані у службі зайнятості та пропонуючи роботу людям, які до нас зверталися у її пошуках.

Нещодавно, ПрАТ "КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ ЗАВОД ДОРОЖНІХ МАШИН" надав нашим фахівцям для укомплектування такі вакансії:

  • електрозварник автоматичних та напівавтоматичних машинах
  • адміністратор системи
  • прибиральник службових приміщень
  • інженер-технолог
  • електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування
  • слюсар-інструментальник
  • зуборізальник
  • завідувач виробництва
  • слюсар з ремонту та обслуговування систем вентиляції та кондиціювання

Спеціалісти, які виконують роль рекрутерів, розмістили дані пропозиції на сайті та сторінці Фейсбук Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості для загального доступу, щоб кожен хто шукає роботу, міг онайомитися з ними.

У службі зайнятості пошук кадрів на будь-які вакансії завжди починається із безробітних , які стоять у нас на обліку, серед яких було обрано кандидатів на посади:

  • токарем запропоновано кандидата Олексія,
  • на адміністратора системи знайшовся претендент на ім’я Костянтин,
  • Павло став кандидатом на посаду електрозварника автоматичних та напівавтоматичних зварювальних машин.

Після співбесіди із роботодавцем ці громадяни були успішно працевлаштовані на підприємство.

Претенденти на інші посади знайшлися серед звичайних шукачів роботи, які у Фейсбуці та на сайті Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості залишили свої відгуки на вакансії.

Громадянку Ілону зацікавила пропозиція роботи кондитером, Людмила залишила відгук на вакансію прибиральниці в цех, Інна стала кандидаткою на посаду прибиральниці мийних машин на базу відпочинку «Дубки», що підпорядковується підприємству ПрАТ "КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ ЗАВОД ДОРОЖНІХ МАШИН".

Всі три кандитати успішно пройшли співбесіду із роботодавцем та були прийняті на роботу.

Отож, за сприянням фахівців служби зайнятості ті хто шукає роботу, знаходять її навіть у карантин, а підприємства які працюють за таких умов знаходять необхідних працівників.

Шукайте нас на Фейсбук.