Підготовка резюме: спеціалісти Кременчуцького МРЦЗ розповіли як зацікавити роботодавця

Вівторок, 26 травня 2020 16:30

Не дивлячись на те, що карантинні заходи змінили формат діяльності підприємств та організацій, Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості завжди готовий до діалогу зі своїми клієнтами. Фахівці служби зайнятості кожного дня проводять інформаційні вебінари з загальних питань зайнятості за допомогою програми «Zoom».

Задля того, щоб допомогти безробітним отримати бажану роботу, особливо під час карантинних обмежень, спеціалісти Кременчуцького МРЦЗ від сьогоднішнього дня, 26 травня, почали проводити ще й консультаційні вебінари на тему «Підготовка резюме».

Світлина від Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості.

Під час нього присутні мали можливість дізнатися, які види резюме існують, як правильно скласти резюме, на яку саме інформацію слід звернути увагу, щоб зацікавити роботодавця, як правильно вказати інформацію про власні досягнення та професійні навички, чому кожний претендент має мати кілька резюме і навіщо на кожну нову співбесіду приходити з новим резюме.

Наприклад, у ході вебінару клієнти служби зайнятості почули, що резюме може бути хронологічне, функціональне та гібридне і кожен його вид підпадає під відповідну вакансію.

Тож, якщо ви не знаєте, як правильно скласти резюме і найголовніше – як зацікавити роботодавця, приєднуйтесь до наших вебінарів і ви отримаєте вичерпну інформацію. Варто зауважити, що вони тепер будуть проходити кожного тижня.

Нагадаємо, що інформаційні вебінари проходять у Кременчуцькому МРЦЗ щодня два рази на день (11:00 та 14:00).

Маєте намір приєднатися? Зробити це досить просто:⤵️
завантажте Zoom на свій девайс (смартфон, планшет, компьютер, ноутбук);
зареєструйтесь на Zoom і в зазначений час приєднатися до групи;
зайдіть у конференцію (вебінар): ідентифікатор заходу 722 825 9925. Пароль – 1111.

Участь у вебінарі є добровільною, безкоштовною та доступною для всіх зацікавлених. Тому скористайтесь можливістю отримати нові практичні знання чи необхідну інформацію для побудови подальших планів.

Чекаємо на вас! Обіцяємо, що час проведете з користю та задоволенням. Адже наші фахівці детально ознайомлять вас з послугами служби зайнятості, допоможуть знайти відповіді на актуальні питання стосовно побудови подальшої карьєри тощо.