ТОП-5 книг про бізнес, які варто прочитати кожному

Понеділок, 25 травня 2020 12:55

НАЙКРАЩІ КНИГИ З ФІНАНСІВ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ

ТОП-5 книг про бізнес, які варто прочитати кожному

 «Rework» Джейсон Фрайд, Девід Хейнмейер Ханссон. Ця книга про те, як почати новий бізнес і покращити наявний. Навіть якщо він ведеться паралельно з основною роботою. Як змінити свої погляди на роботу і стати більш вільним, і чи потрібно насправді вчитися на своїх помилках.

«Стартап на $100. Як перетворити хобі на бізнес», Кріс Ґільбо. Аналізуючи досвід успішних підприємців, які розпочинали бізнес зі 100 доларами в кишені, Кріс Ґільбо вчить отримувати прибуток з улюбленої справи. Автор не просто дає поради й ділиться рецептами успіху, а на реальних прикладах доводить, що можна працювати лише на себе, перетворюючи власні ідеї на дохід.

«Від хорошого до великого. Чому одні компанії здійснюють прорив, а інші ні» Джим Коллінз. Ключ до успіху автор бестселера, що вийшов накладом понад 10 мільйонів примірників, бачить в правильному, конструктивному мисленні, в несподіваних і сміливих рішеннях.

 «Стартап без бюджету», Майк Міхалович. Ця книга для тих, у кого немає за плечима ангела з серйозною фінансовою підтримкою. Вона для тих, хто починає свою справу з вкрай обмеженими ресурсами. Для тих, кому першим офісом служить кав’ярня в центрі міста. Ця книга незамінна для тих, хто вирощує стартап, для тих, хто збирається запустити стартап і мучиться сумнівами, і для всіх, хто хоче, щоб їх компанія зберігала свій драйв.

 «Стартап без помилок», Ерік Райз. Саме завдяки цій книжці навчитися створювати власний прибутковий бізнес зможе будь-хто. Безумовно, читачі відчують неабияке натхнення, ознайомившись із концепцією Еріка Райза — успішного підприємця, викладача Гарвардської школи бізнесу, консультанта з розвитку стартапів.