Круглий стіл з роботодавцями Кременчуцького регіону

Середа, 11 вересня 2019 09:55

За ініціативи Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості 10 вересня 2019 року відбувся Круглий стіл на тему: «Напрямки співпраці щодо задоволення потреб роботодавців IMG_2025.jpgта розвитку соціального партнерства. Презентація сайту Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості».

В заході взяли участь соціальні партнери та роботодавці міста та району.

Учасниками засідання було обговорено ситуацію на ринку праці, яка склалася в Кременчуцькому регіоні, проблемні питання щодо заповнення актуальних вакансій.

На заході був представлений сайт Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості https://pracyakremen.com.ua/. Мета сайту - розповсюдження інформації про вакансії та пошук працівників, розміщення резюме та пошуку вакансій! Всі присутні були запрошені до співпраці!

До дискусії долучилися всі учасники «Круглого столу», висловили свої думки та пропозиції щодо конструктивного вирішення проблемних питань та рекомендації свого бачення сайту.

У своїх виступах учасниками було відмічене, що служба зайнятості завжди була і є помічником у вирішенні їхніх проблем, зокрема у підборі кадрів.
Зустріч пройшла в дружній та конструктивній атмосфері.